Att betta på triathlon

Image result for Att betta på triathlonTriathlon är överlag en relativt extraordinär sport där mycket kan hända. Just nu är det inte så vanligt att betting sker på sporten men både entusiaster och sport betting fans måste börja välja denna sport för att fler vadhållare ska ta in den i sortimentet. Just triathlon innefattar deltagare som både tävlar i simning, cykling och löpning. De kan snabbt växla mellan simning till cykling eller rent av från cykling till löpning på bara en kort stund. Sporten är både svår och fartfylld, men de som deltar är ivriga. De måste klara av att snabbt växla mellan de olika sporterna, precis som en som bettar på sport måste kunna se vem som är bäst lämpad att satsa på.

I Sverige är det tyvärr i princip omöjligt att spela på triathlon på en svensk spelsida. Det beror helt på att de flesta svenska hellre satsar pengar på fotboll och ishockey. De som inte själva springer triathlon kan sällan särskilt mycket om sporten för att kunna göra rätt satsningar, och ingen vill väl förlora pengar på att gissa.

Triathlon är en sport som många utövare gillar men när det gäller nyheter med mera kommer den ofta i skymundan. Det talas sällan på sporten om vem som vunnit ett triathlon och om man inte är mycket intresserad är chansen inte heller särskilt stor att man slår upp det.

Om man vill betta på triathlon bör man kunna en del om sporten. Annars kan man lätt förlora sina pengar. Det gäller att läsa mer på trovärdiga källor, och fram till dess att de svenska casinona och vadhållarna upptäcker att spelare är intresserade får man som svensk vända sig till olika utländska spelsajter för att kunna spela på sin favoritsport. Tyvärr täcker de dock ofta bara upp de allra största tävlingarna, som Ironman i Hawaii med mera.