Vad kan man spela på?

Image result for Spin Palace AppNär det gäller sport betting finns många sporter tillgängliga för spelaren och under senare tid har det också blivit populärt att kunna spela på just triathlon. Men många bettingsajter har inte lagt till denna möjlighet ännu. Allt som oftast är det olika casino spel och slots som är temat för online spel och varför inte ta några spins på Spin Palace App samtidigt som du funderar på vilket eller vilka satsningsalternativ som passar dig bäst inför kommande triathlontävling?

Bland de sajter som ger spelaren möjlighet att betta finns dock följande bettingalternativ:

Vinst

Här kan spelaren välja mellan att satsa både på en triatlet som vinner hela tävlingen och på triatleter som vinner en eller flera av de olika tävlingarna. Spelaren kan alltså satsa på en deltagare som vinner allt, samt på en som vinner i simning, en i cykling och en i löpning. Ibland låter vissa spelsajter också spelaren gissa vem av landets deltagare som kommer att bli den bästa i någon av grenarna men detta förekommer inte alltid.

Pristagare

Eftersom det ofta är mellan 2000-5000 deltagare i en tävling i triathlon är det många spelsajter som inte bara låter spelaren spela på tävlingens vinnare. Många tillåter också spel på de triatleter som kommer på plats 5, plats 10 och kanske till och med på topp 20. Detta är ännu ett sätt för spelsajten att tjäna lite mer pengar.

Vem är bäst?

Här låter vadhållaren ställa upp en möjlighet för spelaren att gissa på vem av två föreslagna kandidater som kommer att sluta med bäst resultat. Detta är ofta det mest populära sättet att satsa på när det gäller triathlon.

Triatletens tid

Ibland låter en vadhållare också spelare betta på sämsta eller bästa tiden en deltagare kommer att hamna på i tävlingen. Detta satsningsalternativ används dock mycket sällan av spelarna.